Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Domi Tours

$TO

object(sfOutputEscaperArrayDecorator)#142 (3) {
 ["count":"sfOutputEscaperArrayDecorator":private]=>
 int(27)
 ["value":protected]=>
 array(27) {
  ["id"]=>
  string(2) "18"
  ["name"]=>
  string(30) "Ab Agro Utazásszervező Iroda"
  ["company_name"]=>
  string(12) "AB AGRO Kft."
  ["company_city"]=>
  string(8) "Budapest"
  ["company_zip"]=>
  string(4) "1027"
  ["company_address"]=>
  string(12) "Bem rkp. 44."
  ["vat_number"]=>
  string(13) "12086294-2-41"
  ["company_registration_number"]=>
  string(12) "01-09-464333"
  ["licence_number"]=>
  string(16) "RO1320/1995/1999"
  ["email_reservation"]=>
  string(22) "abagro@mail.datanet.hu"
  ["email_reservation2"]=>
  string(0) ""
  ["email_reservation3"]=>
  string(0) ""
  ["websites"]=>
  string(0) ""
  ["email_footer_info"]=>
  string(0) ""
  ["order_footer_info"]=>
  string(0) ""
  ["is_travel_agency"]=>
  bool(false)
  ["is_tour_operator"]=>
  bool(true)
  ["is_public"]=>
  bool(true)
  ["is_active"]=>
  bool(true)
  ["insurance_bank"]=>
  string(0) ""
  ["insurance_number"]=>
  string(0) ""
  ["reservation_email"]=>
  string(0) ""
  ["finance_email"]=>
  string(0) ""
  ["nu3_enabled"]=>
  bool(false)
  ["nu3_ta_id"]=>
  NULL
  ["created_at"]=>
  string(19) "0000-00-00 00:00:00"
  ["updated_at"]=>
  string(19) "2022-05-06 08:43:42"
 }
 ["escapingMethod":protected]=>
 string(16) "esc_specialchars"
}
Ab Agro Utazásszervező Iroda

$result


   

$program


   

$trip


   

$tags


   

$tags_full


 

Iráni körutazás

Utazás alapadatai 2002

Repülő
Budapest BUD
1 felnőtt
2024-04-14, 9 nap / 8 éj
Leírás szerinti ellátás
Két ágyas szoba (egy fő részére)
Teljes ár
804.000 HUF /1 fő
 
                                        

Az ősi Perzsia: Kelet lenyűgöző csodái

leírás

Jelenlegi beutazási szabályok magyar állampolgárok részére (2024.02.02):

Teljes oltottsággal  vagy 72 óránál nem régebbi PCR teszttel lehetséges a beutazás.

Minden Magyarországon elfogadott vakcina elismert oltóanyag Iránban.

 

Tervezett program:

 

1. nap: Budapest…

Elrepülés Budapestről átszállással Shirazba.

 

2. nap: … Shiraz

Érkezés a hajnali órákban, szobák elfoglalása, pihenés. Reggelit követően városnézés a költészet és a költők fővárosában, mely során látogatást teszünk a legendás perzsa költők, Hafez és Saadi sírjánál. Megtekintjük a Narenjestan kertet, a Nasir ol Molk mecsetet, amely Shiraz egyik legszebb mecsete, valamint megnézzük Ali Ibn Hamzeh szentélyét. Vacsora, szállás Shirazban.

 

3. nap: Shiraz – Persepolis – Passargad – Yazd

Reggeli után indulás Yazdba. Útközben megállunk Persepolisban, melyet 2500 évvel ezelőtt a legendás Akhamenid királyok – többek között Dáriusz, Xerxész - építettek. Az itteni palotákban rendezték az akkori világbirodalom fényes szent ünnepeit, itt halmozták fel a mérhetetlen mennyiségű kincseiket. Továbbutazás Passargadba, a nagy perzsa király, az Akhamenid dinasztia alapítójának, Cyros királynak a fővárosába, ahol a sírja is áll. Ezt követően a Naqhshe-Rostam sziklába vájt temetkezési hely megtekintése, mely impozáns sík reliefjeiről ismert, útközben rövid megálló a Korán Kapunál. Utazás Yazdba, a világ legrégebbi, ma is létező vallásának, a monoteista zoroasztrizmusnak a központjába. Útközben fotóstop a több mint 4000 éves Ciprusfánál és a Jame mecsetnél. Érkezéskor a Csend tornyának megtekintése. Vacsora, szállás Yazdban.

 

4. nap: Yazd – Isfahan („a világ fele”)

Reggeli, majd ellátogatunk a Mir chakmagh komplexumhoz és a Jame mecsethez, majd a Tűz templomának és a Vízi múzeumnak megtekintése és séta az óvárosban. Utazás Nainba, ahol a Jame mecsetet és egy egykor volt karavánszerájt látogatunk meg. Este megérkezés Isfahanba. Vacsora, szállás Isfahanban.

 

5. nap: Isfahan

Reggeli, majd egész napos városnézés Isfahanban. Abasz Sah 40 oszlopos palotájának, Chel Sotunnak (tükörkazettás trónterem, hatalmas freskókkal borított fogadótermek stb.), és parkjának megtekintése. Ezt követően a világ egyik legszebb terére, a Royal (Imam) térre utazunk, és ott látogatást teszünk Abasz Sah által épített Ali Qapu palotában, a Sah mecsetben és a Lof Follah mecsetben, amelyek nemcsak a perzsa építészetnek, de az iszlámnak is párját ritkító remekei. A harmonikus formák, a dúsgazdag színpompás díszítések lenyűgözik az ide látogatókat. Vacsora, szállás Isfahánban.

 

6. nap: Isfahan

A reggelit követően először a Péntek Mecsetet keressük fel, amely a különböző korok perzsa építészetének egyfajta szép, és érdekes gyűjteménye. Innen a Zagandeh Rood folyó felé vezet utunk, ahol a város három méltán világhírű boltíves hídjához, a Sahreszta, a Hadzsu és a Sio-se Pol hidakhoz érkezünk. Gyönyörködhetünk e remek műtárgyakban, és kicsit részesei lehetünk a helyi életnek. Délután az Örmény Negyedben található Vank Katedrálisban teszünk látogatást, amely Isfahan legnagyobb és legszebb temploma, majd vásárlási szabadidő a kb. 5 km hosszú nagybazárban.  Vacsora, szállás Isfahanban.

 

7. nap: Isfahan – Abayneh – Kashan – Teherán

Reggeli után visszautazás Teheránba. Útközben felkeressük Irán egyik legrégebbi települését, Abayneh falut, mely tradicionális vörös épületeiről és a település fölé magasodó, szaszanida dinasztia idejéből származó erődítésről nevezetes. Folytatjuk utunkat Kashanba, az oázisvárosba, amely csempekészítéséről híres. Látogatás a Bujerdiha dúsgazdag kereskedő házába és megtekintjük a 18. századi Qajar dinasztiából való Finn kertet. Érkezés Teheránba, fotóstop a közelmúltban megépített grandiózus Khomeini Iszlám Kultúrcentrumnál és az Iman szent hely megtekintése. Vacsora és szállás Teheránban.

 

8. nap:  Teherán

Reggeli, majd látogatás a 14 millió lakosú Teherán világhírű Nemzeti (Archeológiai) Múzeumában, ahol az Indo-Európai Perzsia prehisztorikus korának, valamint az azt követő 2500 éves kultúrájának egyedülálló emlékeivel ismerkedhetünk meg. Ezután megtekintjük az egykori uralkodói rezidenciát, a Golestan Palotát. Délután látogatás a szőnyegmúzeumban, a különböző mintájú kézi szövésű, szemet gyönyörködtető szőnyegek mesterdarabjainak gazdag tárházában, majd az Üveg-és Kerámiamúzeumot keressük fel.  Vacsora és szállás Teheránban.

 

9. nap: Teherán – Budapest

Reggeli, majd transzfer a repülőtérre és elrepülés átszállással Budapestre. Érkezés menetrendtől függően.

 

Várható szállodák (vagy hasonlók):

 

Shiraz: KarimKhan Hotel

Yazd: Mehr Traditional Hotel

Isfahan: Setareh Hotel

Teheran: Asareh Hotel

 

A várható menetrend (Turkish Airlines): 2024. áprilisban

TK1034               14 APR           BUDAPEST- ISTANBUL    14:00 – 17:10

TK884                 14 APR           ISTANBUL - SHIRAZ         20:40 – 00:55 (15 APR)

TK881                 22 APR         TEHERAN-ISTANBUL       12:30 – 15:25

TK1037               22 APR         ISTANBUL – BUDAPEST  18:35 – 19:30

 

A változtatás jogát fenntartjuk!

 

Az út során érintett UNESCO Világörökségek:

-                 Persepolis

-                 Passargad

-                 A „Perzsa Kert”

-                 Yazd történelmi városa

-                 Péntek Mecset, Isfahan

-                 Golestan Palota

 

megjegyzések

* A vízumigénylő útlevelében nem lehet izraeli pecsét!

Minimum létszám: 20 fő

 

Kötelező védőoltás nincs. További tájékoztatást a Nemzetközi Oltóközpontban, illetve a www.utazaselott.hu  weboldalon talál.

 

Váci út, Tel.: (1) 465-3800

 

Fontos! Az útlevélnek a visszaérkezéstől számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie, és minimum 2 egymással szembeni üres oldalnak kell benne lennie.

 

A valutaárfolyam változások az árakat módosíthatják. Az árak 1 EUR = 380 HUF, 1 USD = 355 HUF árfolyamig érvényesek.

Az utat kisebb létszámmal is tudjuk indítani, csak más áron és más szolgáltatásokkal.

 

Az utazás egyes látnivalói érinthetnek olyan területeket, melyek megtalálhatóak a Külgazdasági- és Külügyminisztérium I-es, illetve II-es besorolású listáján.

 

Időjárási adatokról bővebben itt tájékozódhat:

Utasain írták vendégkönyvünkbe:


"Az élet szép!

Jól sikerült kirándulásunk szlogenje volt a fenti mondat. Köszönetünket nyilvánítjuk az Irodának a program összeállításáért,valamint Ferenczi Márton idegenvezető és a helyi kollegina Pouran rendkívűl színvonalas ,munkájáért. Szándékunkban áll az Iroda szervezésében egy szép keleti úton részt venni a közeli jövőben."

 

 "Október 18-26 közötti Iráni Útjukon vettünk részt férjemmel.
Miután közel 50 éve utazunk,tapasztalatunk a társas utazások terén elég gazdag. Ez az út felejthetetlen nagy élményt jelentett számunkra.Ebben nagy része volt Ferencz Mártonnak, s Puránnak az út idegenvezetőinek. Márton ismeretanyaga, kulturáltsága, szervezett munkája, az utazás jó előkészítettsége nagyon tartalmas úti élményekkel párosult. Mindenkinek csak javasolni tudjuk, ha tehetik ne hagyják ki utazásaikból Perzsiát, főleg ilyen kiemelkedő vezetés mellett."

 

"Októberben az Iráni útjukon vettem részt. Gratulálok Önöknek az út szervezéséhez, s elsősorban kiváló idegenvezetőjükhöz /Ferenczi Márton/ akiben egy rendkívül intelligens, nagy tudású, széleslátókörű fiatalembert ismertem meg. Mindezek mellett nagyszerű személyiség, aki képes volt tudása mellett lelkesedését, Irán, a perzsa kultúra iránti szeretetét is átadni. Nem csak a szokásos idegenvezető, annál több! A csoport minden tagjára figyelt, tekintettel volt igényeikre, a programokon túl is mindíg a csoporttal volt, aki igényelte segítette szabadidejének eltöltésében is. Igazi csoportot "kovácsolt". Ebben nagyszerű társa volt Puri az iráni idegenvezető is, aki nem csak jelen volt - ahogy ezt más útjaimon tapasztaltam, - hanem részévé vált a csoportnak. Még egyszer gratulálok Önöknek!

Bár sokat utaztam, de még sok tervem van, s bár Önökhöz most véletlenül kerültem, de ezentúl figyelni fogom útjukat, s választásomnál szerepet fog játszani, ha Marci lesz az idegenvezető. / Elégedettségemet jelzi, hogy rendelőm várójába kirktam az Önök prospektusát/"

 

"Mint az AB Agro 2013. október 19-27 között lebonyolított iráni körutazásának résztvevője ezúton szeretném megdicsérni a kiváló szervezést, valamint a csoport idegenvezetőjének a történelmi és a helyi viszonyok mély ismeretéről tanúskodó, magas színvonalú tájékoztatásait, nemkülönben a résztvevők irányában megnyilvánuló empatikus, kedves és udvarias magatartását. Hasonlóképen dicséretes volt iráni társirodájuk képviselőjének szerepe is, aki nagyban hozzájárult az út  zökkenőmentes lebonyolításához."

 

"Az utazási iroda 2013.októberi iráni útján vettem részt. Nagy élmény volt. A program összeállítása ás az idegenvezetés biztosította a nagyszerű utat. A magyar idegenvezető Ferencz Márton szakmailag és lelkesedés tekintetében is nagyszerűt nyujtott. A helyi idegenvezető hölgy ( Puran ?) méltó párja volt. Felkeltették az érdeklődésemet a perzsa és iszlám kultúra iránt."

 

"Gratulálni szeretnék a kiváló szervezéshez,a szuper idegen vezetőhöz,aki a perzsa Purival feledhetetlen párost alkottak.Sokat utaztam,azt hiszem Marci az egyik legfelkészültebb utas kisérő akivel találkoztam.A tudása mellett figyelmes,problámákat átlátó, azokat pillanatok alatt megoldó fiatal ember.Véletlenül találtam meg az Önök irodáját.Talán kicsit több reklám kellene Önöknek.No,nem nekem,ha a többi útjukon is ilyen a szervezés,ilyen jó a vezetés nem kivánok másik irodához fordulni.A jővő évi találkozásig kivánok Önöknek további szép napokat és sok sok utast!"

 

"Az irani ut faraszto volt(talan lehetne egy hosszabb variaciot tervezni),de nagyon megerte!!!!!Fantasztikusak a latnivalok,meg fantasztikusabb az idegenvezeto,Marci,hatalmas tudasaval!!!!Ha a jovoben is vannak ilyen jo utak,mi "vevok vagyunk  ra"kerem,ertesitsenek!Addig is koszonjuk ezt az elmenyt!"

 

"A júniusi iráni útjukon vettem részt. Fogadják elismerésemet a kitűnő program összeállításáért és az út megszervezéséért. A teljes sikert Ferencz Márton csoportvezető nagyszerű tudásbeli és gyakorlati felkészültsége biztosította. Nagy örömömre szolgált, hogy emellett szemlátomást kereste és megragadta az összes lehetőséget, hogy a megadott programon túlmenően is minél több szépet és érdekeset lássunk, halljunk. Neki és a fantasztikus helyi idegenvezetőnek (Puran) is köszönöm. Először utaztam az AB Agroval, de a pozitív tapasztalatok miatt nem utoljára."

 

"A júniusban haza érkezett iráni csoportjuk tagjaként köszönöm a kitűnő programot és lebonyolítást. Kizárólag elsőrangú dolgokat láttunk a palotáktól a falusi házakig, sosem volt üresjárat, kitűnő és nagyon sokoldalúan felkészült volt mind a magyar, mind a helyi idegenvezető. Sokat láttam és sokat tanultam."

 

"Egyszerűen fantasztikus volt!!! Lenyűgöztek a gyönyörű mecsetek, a táj, az ott élő emberek.... és egyáltalán minden amit láttam, az összes élmény amiben részem volt. Persze annak is köszönhetem ezt a páratlan élményt, hogy rendkívül felkészült, kedves, segítőkész idegenvezetőink voltak. Imádtam az iráni utaskísérő hölgy stílusát, hozzáállását, leleményességét. Puri (Puran) az út végére még magyarul is megtanulta a "legfontosabb szavakat" :). A magyar idegenvezetőnk - Ferencz Márton - rendkívül felkészült, széles látókörű, kedves, segítőkész. Látszott rajta, hogy nagyon szereti, amit csinál, mindenben a maximumra törekszik. Nem csak a szükséges ismeretanyagot adta át, hanem rengeteg, az országot érintő kulturális és a hétköznapi életet bemutató részlettel is elkápráztatott bennünket.

Nekem ez volt az első társas utam, de mindenképp lesz következő...."

 

"Ez volt az első utam az AB Agroval, de mindjárt a szívembe zártam. Az egész út (már az elején az útról kapott tartalmas összefoglaló) profi volt. Ha az utazási irodának van egy ilyen idegenvezetője, mint Márton Ferenc, akkor bátran szervezhet utakat a Világ végére is, mert biztos lehet benne, hogy oda is szakszerűen, udvariasan, segítőkészen és együttműködően viszik az utasokat, akik már az út közben azon törik a fejüket, hogy hova is menjenek legközelebb ezzel az idegenvezetővel és utazási irodával.
Megjegyzendő, hogy a helyi idegenvezető és az autóbusz vezetője valamint segítője is maximális munkát végeztek.
A program kiválóan volt összeállítva, sokat láttunk és ismertünk meg ebből az érdemtelenül lesajnált országból, és főképpen a fiatal állampolgárai mutattak bizakodásra adó arcot, akik már nem elvakult iszlám követők, hanem tanult, a világra nyitott emberek és igénylik a világból érkezettek mosolyát, jó szavát.
Láttuk a 2500 éves emlékektől kezdve napjainkig Irán értékeit és most már magunk és barátaink gondolkodását is a realitáshoz közelíthetjük.
Nehéz elképzelni, hogy hasonló élményekben lett volna részünk egy más szervezéssel és más idegenvezetéssel!
Köszönöm."


"Nagyon jó volt a szervezés, csodálatosak a megismert helyszínek és programok, de számomra a legváratlanabb meglepetést idegenvezetőnk Ferencz Marci jelentette, aki elképesztő tudással, óriási türelemmel és empátiával rendelkezik fiatal kora ellenére.Az egész út során öröm volt hallani Iránnal kapcsolatos földrajzi, történelmi, építészeti , vallási és egyéb elbeszéléseit.Az iráni idegenvezető is egy nagyon kedves, vidám, barátságos, segítőkész "energia bomba" hölgy volt, Ők ketten tették igazán felejthetetlenné ezt a fantasztikus országot- köszönet érte mindkettőjüknek."

 

"Nagyon jó út volt, kiválóan megszervezve, az iráni iroda szolgáltatása is kifogástalan volt, idegenvezetőnk (Abbas) szuperül tette dolgát.
Szállások, ellátás, minden kifogástalan volt.
Nagyon szépen köszönjük az egész csapatnak."

 

"Nagyon csodálatos 9 napot töltöttem el Iránban. Az ország fantasztikus, az emberek nyitottak és határtalanul kedvesek, nyomát sem érezni annak amit a média sugall. Egy pillanatig sem éreztem magam veszélyben. Mind a kinti, mind a hazai idegenvezető a maximumot, -vagy talán még annál is többet- nyújtotta. Nem lehet szavakba önteni azt az érzést ami körülvett bennünket, ezt csak megtapasztalni lehet. Még egyszer köszönöm Móga Jánosnak és Pezsmánnak ezt a 9 napot, minden percét élveztem."

 

"Aki különleges élményre vágyik, annak feltétlenül javasolom Irán meglátogatását. Ez a hatalmas ország tele van fantasztikus látnivalókkal, ott van az akhád birodalom központja Perszepolisz, ahol a múlt a csodálatos reliefeken életre kel. Isfahánban találjuk a világ második legnagyobb és egyben egyik legszebb terét, az Imam teret, gyönyörű mecsetekkel, szökőkúttal és a királyi palotával. Nagyon érdekes város Yazd a széltornyaival és a csatornarendszerével.
Iránban rendkívül kedvesek és barátságosak az emberek, egyik legnagyobb élményem volt, hogy betekinthettem egy esküvői partyra. Iránban az európai ember kuriózumnak számít, előszeretettel fényképezkedtek velünk a perzsák.
Irán sem biztonsági, sem egészségügyi szempontból nem veszélyes, még a csapvíz is iható.
Az idegenvezetőnk, Dr. Antal András Úr nagyon felkészült volt és egy klassz videót is készített nekünk, ezúton is köszönöm."

 

"Az utazás szervezése kitűnő volt, minden olyat láttunk, ami az ősi Perzsia kulturális , történelmi és egyházi nevezetességei voltak. Az utazást dr.NAGY Balázs vezette fantasztikus felkészültséggel és minden olyat is tolmácsolt, ami nem szorosan a látnivalókhoz csatlakozott. Jómagam már több utazáson részvettem, de ilyen felkészültségű vezetővel még nem találkoztam."

 

"Az iráni utunk csodás volt, akár rögtön visszamennék.Kell még egy csomó idő amíg feldolgozzuk az élményeket. Mind az AB AGRO, mind az iráni partner - tulzás nélkül - a tenyerükön hordoztak. Azt a világot, tájakat, városokat látni kell. Sajnos ezt még sokan nem ismerték fel. Nagyon drukkolok az AB AGRO-nak, hogy még sok ilyen mesés útra tudják vinni kultúrára, látnivalóra éhes honfitársainkat. Köszönöm a felejthetetlen élményeket !"

 

"Ez volt az első utazásom az irodával, de biztosan nem az utolsó. A program jól összeállított volt és még a programfüzetben szereplőkön kívül is szerveztek nekünk programokat. Mind a magyar (dr. Antal András) mind az iráni idegenvezetővel nagyon elégedettek voltunk. Mindenben kedvünkben kívántak járni, ill. maga az idegenvezetés is színvonalas volt. Iránról pedig annyit, hogy rendkívül szép ország, mind a természeti, mind az építészeti kincseket tekintve. Az emberek pedig nagyon kedvesek, segítőkészek és tisztességesek az üzletben is, a közbiztonság is kiváló. Tehát közel sem olyan az ország mint amilyennek a nyugatí média kívánja lefesteni, úgyhogy mindenkinek nyugodt szívvel merem ajánlani."

 

„Az Iránban töltött 7 nap rengeteg és maradandó élménye, és az a dinamizmus, amivel lépten-nyomon találkoztam, engem lenyűgözött. Az emberek erősek, a szó szoros értemében szépek (óh, azok a szemek!!) jókedvűek, nyitottak, és büszkék.
Lépten nyomon megállítottak és amikor megtudták, hogy "Magyarisztánból" jöttünk, meglapogattak - pedig ez a legnagyobb tabuk közé tartozik. Végtelenül nyitottak, csak kérni kellene, és mindenüket odaadnák.

Gazdag volt a programunk: Teheránból elrepültünk (bámulatosan pontos, tiszta belföldi járattal) Shirazba és onnan buszoztunk vissza a fővárosba egy hét alatt, miközben érintettük Yazd-ot, Nain-t, Isfahan-t (a "világ szebbik felét"), Kashan-t. Számomra Perszepolisz volt a csúcs: lenyűgözött, bármikor visszamennék...
A szakértelem, a folyamatosan érezhető gondoskodás és odafigyelés idegenvezetőinket, dr Antal Andrást és Poorant dicséri.
Köszönet és elismerés az AB AGRO-nak!”

 

„Kis szorongással indultam, de ismét azt tapasztaltam, hogy Önök egy tökéletesen szervezett, biztonságos utat biztosítottak részünkre.
Egyetlen percig sem éreztem bizonytalanságban magam!
A programok a lehető legjobban mutatták be Irán kulturális-történelmi nagyságát, sokszínűségét.
Áttekintést nyerhettünk ennek, az időben és térben is óriási birodalomnak a történelméből, kulturájából, a vallások, népek életéből, szokásaiból,szenvedéseiből.
A tökéletesen szervezett programok átéléséhez, maradandó élményeihez hozzájárult Dr. Nagy Balázs idegenvezetőnk! Bocsánat a kifejezésért, de az elméjében több lexikon működött egyszerre, az embersége, empátiája, a velünk való törődése csak "LEG"-ekben fejezhető ki.
Az iráni idegenvezetőnk, a kis "Puram?" bűbájos, és felkészült, törődős, jóhumorú jóbarát volt.
Életem első olyan útja volt, hogy amikor hazaértem, az emlékeimben nemcsak felejthetetlen élményeket, hanem SZERETETET is hoztam! Az iráni emberek nyitott, őszinte érdeklődését, szeretetét,segítőkészségét éreztük, tapasztaltuk! Sohasem felejtem el!
A fekete, kötelező női "viselet" alatt ragyogó, őszinte szemek, érdeklődő összemosolygások voltak!

Kívánok Önöknek sok-sok hasonló emlékekkel, élményekkel hazatérő utast (világjárót)
Szeretném, ha a körülményeim lehetővé tennék, hogy más utjaikon is részt vehessek.
Őszinte szívvel köszönöm minden kedves vezetőnek, munkatársnak.”

 

„Azt hittem a kínai emberek kedvessége már nem fokozható, de Iránban szembesültem vele, hogy még létezik egy másik, rendkívül nyitott, barátságos, az idegeneket azonnal a szívükbe fogadó nemzet. Az élet nyugodt, békés, harmonikus mindenütt, csupa mosoly, derű, életkedv árad az emberek - de főként a gyerekek - tekintetéből. A kötelező kendő alatt a nők gyönyörűen sminkeltek, és kíváncsi tekintetük sem az elnyomás szörnyűségét közvetíti felénk.

Antal András vezetésével - aki közvetlenségével olyan benyomást keltett, mintha csak a barátait hozta volna el, hogy megmutassa az általa már ismert és neki tetsző országot - fantasztikus, kilenc napot töltöttem a látnivalókban sem utolsó, varázslatos országban.

Iránra fel!!!”

szolgáltatások

A bruttó alapár az alábbiakat tartalmazza:

- repülőjegyek illetékkel

- BBP biztosítás (Union Biztosító, Világjáró Horizont Prémium)

- közlekedés külön autóbusszal

- elhelyezés középkategóriájú (kb. 3-4*-os) szállodákban, kétágyas fürdőszobás szobákban, büfé reggelikkel

- magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető

 

 

árak

Helyszínen fizetendő költségek:

Helyszíni belépők és a program szerinti étkezések: 155 EUR (a helyszínen fizetendő a kinti szolgáltatóknak)

A 155 EUR/fő a belépőket és a programban feltüntetett étkezéseket (vacsorák, néhány helyen ebédek),  az ezekhez kapcsolódó szervezési, foglalási, és az esetenkénti transzfer költségeket tartalmazza. Ez a helyszíni szolgáltatóknak érkezéskor, egy összegben fizetendő.

 

Borravaló: ajánlott 4 EUR/nap/fő

Érintett területek

 • Irán

További időpontok >>

Indulási időpont

Ajánlatok szűkítése

Ajánlatok

még töltünk